Έφτασε ο καιρός που θα πρέπει να περάσετε το αυτοκίνητό σας από έλεγχο ΚΤΕΟ και δεν βρίσκεται χρόνο να το κάνετε; Μήπως είναι η εποχή που πρέπει να ανανεωθεί η κάρτα καυσαερίων σας και αντιμετωπίζετε αντίστοιχο πρόβλημα;

Η AutoΣύνδεση σχεδίασε και σας παρέχει την υπηρεσία Διεκπεραιώσεων ΚΤΕΟ.

Οι συνεργάτες μας θ’αναλάβουν όλες τις διαδικασίες τόσο της προετοιμασίας όσο και του τεχνικού ελέγχου του οχήματός σας.

Η υπηρεσία παρέχεται σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή η οποία εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες προετοιμασίας ( εργασία και κόστος ανταλλακτικών) του οχήματός σας. Εμείς αναλαμβάνουμε να έρθουμε στο χώρο σας, να παραλάβουμε το αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια, αφού ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, σας το επιστρέφουμε, χωρίς να πρέπει να ανησυχείτε για τίποτα.

Από τη στιγμή που θα εμπιστευθείτε την AutoΣύνδεση για τις διαδικασίες τεχνικού ελέγχου του αυτοκινήτου σας, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ταυτόχρονα ξενοιάζεται κι από το άγχος του να θυμάστε τις ημερομηνίες. Εμείς τηρώντας πλήρες αρχείο θα σας υπενθυμίσουμε έγκαιρα τον επόμενο έλεγχο του αυτοκινήτου σας.