Ένα τρακάρισμα με υλικές ζημιές εκτός από την χρηματική επιβάρυνση που μπορεί να επιφέρει, απαιτεί πολύ χρόνο στη διεκπεραίωση των γραφειοκρατικών διαδικασιών που απαιτούνται στις ασφαλιστικές εταιρείες.

Στην AutoΣύνδεση ξεχνάτε όλα τα παραπάνω. Εφόσον αναλάβουμε εμείς την επισκευή του αυτοκινήτου σας μετά από τρακάρισμα θα είστε ήσυχοι ότι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας αναλαμβάνουν εξ’ ολοκλήρου τη διαδικασία διεκπεραίωσης της υπόθεσης μέσω ασφαλιστικών εταιρειών με γνώμονα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την έκβαση της υπόθεσης σας, χάρις στις άριστες γνώσεις που διαθέτουμε πάνω στην ασφαλιστική νομοθεσία.

Οσο για το κόστος επισκευής του αυτοκινήτου σας; Δεν υπάρχει κανένα κόστος αφού θα πληρωθούμε απευθείας από την ασφαλιστική εταιρεία. Αυτό προϋποθέτει να υπάρχει ξεκάθαρη υπαιτιότητα, όσον αφορά το ατύχημα και να έχει συμφωνηθεί το ποσό της αποζημίωσης. Με λίγα λόγια; Μετά από ένα ατύχημα, εσείς απλά μας επισκέπτεστε και περιμένετε να πάρετε πίσω το αμάξι σας, στην πρότερη κατάστασή του. Μέσω της υπηρεσίας διεκπεραίωσης ασφαλειών, εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα, γλιτώνοντάς σας χρόνο και χρήμα.