Στην AutoΣύνδεση ο πελάτης μας είναι πάνω από όλα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, οι πελάτες μας να μην ανησυχούν για τη μετακίνησή τους όταν η επισκευή του αυτοκινήτου τους απαιτεί χρόνο στο συνεργείο ή το φανοποιείο.

Για το σκοπό αυτό και χωρίς κανένα κόστος για τον πελάτη καθιερώσαμε την υπηρεσία Αντικατάσταση Αυτοκινήτου.

Ετσι για όσες ζημιές απαιτηθεί χρόνος μεγαλύτερος των δύο ημερών για την επιδιόρθωσή τους παρέχεται αυτοκίνητο αντικατάστασης εντελώς δωρεάν (για ζημιές που ξεπερνούν τα 250€).

Επιπλέον στην περίπτωση που το αυτοκίνητό σας συνέπεια βλάβης ή ατυχήματος ακινητοποιηθεί, εμείς, θα σας φέρουμε το αυτοκίνητο αντικατάστασης όπου βρίσκεστε και ότι ώρα κι αν είναι, παραλαμβάνοντας ταυτόχρονα το δικό σας αυτοκίνητο ώστε να το μεταφέρουμε για επισκευή στις εγκαταστάσεις μας.

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί στην παροχή της υπηρεσίας, όπως ότι το αυτοκίνητο αντικατάστασης θα πρέπει να οδηγείτε από οδηγό που διαθέτει ελληνική άδεια οδήγησης για διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους. Το καλύτερο είναι μας επισκεφθείτε ώστε να ετοιμάσουμε την καρτέλα συμμετοχής σας στην υπηρεσία. Τα οχήματα αντικατάστασης που παρέχει η AutoΣύνδεση είναι ασφαλισμένα με μικτή ασφάλιση. Ομως είστε υπεύθυνοι για έξοδα που δημιουργήθηκαν συνέπεια παραβάσεων του ΚΟΚ, από ζημιές που δεν καλύπτονται από τη μικτή ασφάλεια και βέβαια να επιστρέψετε το αυτοκίνητο αντικατάστασης με γεμάτο ρεζερβουάρ (όπως το παραλαμβάνετε).

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ, να ελέγχετε το αυτοκίνητο αντικατάστασης για τυχόν υπάρχουσες φθορές, τις οποίες μας γνωστοποιείτε και βεβαίως δεν έχετε καμία ευθύνη για αυτές.